Egyéni konzultáció

„Az légy, aki vagy…”

Klienseim az alábbi témákkal fordulnak hozzám leggyakrabban:
 • Életközi és transzgenerációs elakadások
 • Párkapcsolati nehézségek
 • Önbizalom, újrakezdés kérdéskörei
 • Babára vágyás, meddőség-kezelés
 • Várandósság alatti nehézségek, szép babavárás elősegítése
 • Szülés utáni időszak kihívásai
 • Gyermeknevelés
 • Fiatalkori elakadások (3-21 év között)
 • Kamaszkori kihívások
 • Életközepi változások, krízisek
 • Férfi-női és egyéb szerepkonfliktusok
 • Vitarendezés
 • Mélyebb tudatosság elsajátítása
 • Testi elakadások, azoknak lélekre gyakorolt hatásai
 • Veszteségek, gyászfolyamatok

Az egyéni konzultációk 60, de leginkább 90 perces alkalmak, amelyek igénybe vehetőek akár személyesen Budapesten, akár online. Minden hozzám fordulót integrál szemléletben, a maga teljességében vizsgálom, így nincsen egységes munkamódszerem, de talán az elmondható, hogy a munkámhoz az alapot a Consciousness Coaching® adja, amely a mélyebb tudatosság elsajátításban segít, és amelyet folyamatosan kiegészítek egyéb módszerekkel kliensem igénye szerint. Cél az, hogy a hozzám forduló személyek teljesebben, tudatosabban, és ha lehetőség van rá, boldogabban távozzanak, mint ahogy megérkeztek.

Szolgáltatások díja

Egyéni alkalmak - 60 perc
18 000 Ft/alkalom

Egyéni alkalmak  - 90 perc
25 000 Ft/alkalom

Páros  alkalmak - 60 perc
20 000 Ft/alkalom

Bach virágterápia - 50 perc
16 000 Ft (cseppekkel)

Egyéni családállítás
25 000 Ft

Tematikus Workshop csoportban – 180 perc
18 000 Ft

Ifjúsági Coaching csoportban – 60 perc
8000 Ft

Vezetett Meditáció csoportban – 60 perc
8000 Ft

Kismama relaxáció csoportban – 60 perc
8 000 Ft

Gyász- és veszteségfeldolgozás csoportban – 90 perc
10 000 Ft

_____

A fenti árak magánszemélyek részére kialakított árak. Amennyiben mint cég keresnél fel, kérj további ajánlatot!

Feltételek

LEMONDÁS
Az idő mindannyiunk számára érték. Éppen ezért kérlek, hogy amennyiben a megbeszélt időpont mégsem megfelelő a számodra, minél hamarabb, lehetőleg 72 órával korábban mondd le. 24 órán belüli lemondás esetén a munkadíjam 100%-a kerül kiszámlázásra.

ENGEDMÉNY
Amennyiben azt érzed, hogy velem szeretnél dolgozni, de az anyagi háttér nem biztosított a számodra ehhez, úgy tudd, hogy időről időre bizonyos fokú árengedményt, ajándékot szívesen ajánlok fel. Az ár változtatás jogát fenntartom.

Köszönöm együttműködésed!

 

Eszköztáram

Amelyeket személyre és helyzetre szabva alkalmazok

KONFLIKTUSKEZELÉS, családjogi Mediáció

 A mediáció (magyarul közvetítés) általánosságban békés úton történő vitarendezési, speciális kommunikációs módszer, amelynek során a felek egy semleges harmadik fél, a mediátor segítségével saját maguk találnak megoldást konfliktusaik kezelésére. A mediátor feladata, hogy a tárgyalópartnereket egy szintre emelve felügyelje az ülést, feltárja a problémák mögött álló szükségleteket.

A mediátor segít felek közötti indulatok fékezésében, az erőegyensúly biztosításában, valamint a konstruktív párbeszéd kialakításában. A mediáció célja, hogy a jövőre fókuszálva egy olyan megoldás szülessen, amelynek során mindkét fél érdekei érvényesülnek.

 BŐVEBBEN »

 

család- és rendszerállítás

A Hellinger-féle rendszerszemlélet egy sajátos információs mező segítségével működik. Csodálatos, ahogy a tér maga segít a megoldás felé, én mint facilitátor működöm csak közre kérdésekkel, felismerésekkel, és minden olyan módon, ami az egyénnek segítségére lehet. Az állítás során felderítjük a tudattalan akadályozó mintáit, legyen annak gyökere a családi rendszerben, személyiségben  vagy hitrendszerben. A napvilágra kerülő minták  feloldhatóak.  Az egyéni állítás során térben történik a munka, egyéni, speciális helyzetek oldódnak meg. Sok a probléma (legyen ez betegség, elakadás, kapcsolati nehézség stb.) gyökere a családi rendszerben érhető tetten,  de a folyamat során legtöbb esetben világossá válik a valódi ok, és tisztánlátás, majd megoldás, feloldás születik. Állításokkal haladni a feloldás felé legfeljebb havi gyakorisággal szabad, mert időre van szükség ahhoz, hogy a régi meghatározó minták feloldódjanak és helyükre valami új kerülhessen.

Recall Healing®

 

A Recall Healing® gyógyító módszerével sajátos módon és nézőpontból érthetünk meg bármely élethelyzet – legyen az betegség, viselkedés, egyéb – hátterében álló érzelmi okokat és azok összefüggéseit. A módszer önmagunkkal és társainkkal (legyen az rokon, barát, ismerős) való kapcsolódásunk belső ellentmondásait vizsgálja, ezek feltárásával és feloldásával segít egy jobb életminőség eléréséhez.

 

A módszer alkalmazása során beazonosítjuk, tudatos szintre hozzuk az érzelmi konfliktusokat, melyek a testi állapot és viselkedés mögött állnak, és segítjük ezek feloldását. Ez a folyamat a gyógyulás útjának elengedhetetlen szakasza. Én támogatom és vezetem a folyamatot, de a Te aktív részvételed alapvetően fontos, mert a kérdések az élettörténeted és megéléseid körül forognak, így tudnak felszínre jönni az elakadások okai. 
Meditáció és Imagináció

Évek óta alkalmazom a meditációs, vizualizációs eszközöket annak érdekében, hogy a hozzám fordulók stresszmentesebben, tudatosabban és boldogabban éljenek. A meditációs gyakorlatok segítenek beazonosítani az érzéseket, azok eredetét, így egyszerűbbé válik  bánni azokkal.  Csoportos eseményeim során számos vezetett meditációval dolgozunk, amelyek célja, hogy a meditáló a saját magasabb intelligenciáját felismerve képessé váljon arra, hogy megtalálja a legjobb megoldásait az élete kihívásaira. Egyedülállóan mély folyamatokat tapasztalunk meg együtt. Gyere, csatlakozz Te is hozzánk, nem fogod megbánni!

EFT - Érzelmi Felszabadítás Technika

Az EFT (az Érzelmi Felszabadítás Technikája) egy alternatív gyógymód és személyiségfejlesztő módszer. Az EFT kezelés során az úgynevezett meridián pontokat kopogtatjuk, és mindeközben megerősítéseket mondunk. Ez az eljárás megváltoztatja a szervezet energiarendszerét és helyreállítja azt. A negatív tapasztalatainkból, vagy az elképzelt rossz eseményekből származó rossz érzéseink eltüntetéséhez az orvostudomány eddig használatos technikái nem nyújtanak megoldást, mivel ezek alkalmazásával az energiarendszer nem áll helyre, ehelyett az energiazavar megszüntetésére kell koncentrálni. A problémára összpontosítva és az „energiaáramlás csatornáinak végződéseit” ütögetve ezeket a zavarokat oldjuk fel, melynek eredményeként sokszor percek alatt megszűnnek olyan lelki problémák, melyek gyógyítása hagyományos módszerekkel lehetetlen vagy lassú. Az EFT hatékony segítséget nyújt a depresszió, a szorongás, a poszttraumatikus stressz szindróma, a stressz, a függőségek és a fóbiák, a szklerózis multiplex és lényegében minden betegség kezelésében.

 

Access Consciousness Bars®

Az Access Bars® egy speciális, fejen történő kezelés, amit a nagyobb tudatosság elérésére alkottak meg. A fejen, koponyán 32 úgynevezett bar pont fut körkörösen, és hosszanti irányban, melyek mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik. Az Acces Bars®️ kezelés során egy olyan teret nyitunk meg, ahol lehetőség nyílik arra, hogy a kezelést követően a kliens nagyobb tudatossággal bírjon, és szükség esetén megváltoztassa az adott életterülethez kapcsolódó hitrendszerét, hiedelmeit. A személy életét általánosságban magas százalékban tudattalan, automatikusan futó hitrendszerek határozzák meg, ezáltal nem látja meg az új lehetőségeket, s gyakran esélyt sem a változásra.  Az Access Bars® kezelés során nem kell megfejteni a problémát, nem kell beszélni róla, az elengedés így is megtörténhet

 

Bach Virágterápia

38 virágeszencia, melyek erdei, mezei növények virágaiból készülnek. Hatásmechanizmusát tekintve a homeopátiával rokon jellegű, azonban a testi tünetek helyett az aktuális lelkiállapotot veszi figyelembe. A gyógyítás nem a testi tünetekre irányul, sokkal inkább az emberi lélek diszharmonikus, negatív állapotaira. Nem az a fontos, hogy a betegnek milyen fizikális tünetei vannak, hanem az, hogy ezek megszüntetése érdekében megtaláljuk a betegséget létrehozó elsődleges okot, amely a személy pszichés egyensúlyának megbomlásában rejlik, tehát a betegség jelenléte a személyiség és a lélek közötti konfliktusra utal.

A cseppek fontos szerepet játszanak a betegségeket kiváltó helyzetek kiküszöbölésében is. Jótékonyan hatnak többek között félelem, szorongás, komplexusok, bátortalanság, szomorúság, türelmetlenség, elégedetlenség, agresszió, vizsgadrukk, depresszió, megrázkódtatások, csalódottság, ingerlékenység, apátia, túlterheltség, feledékenység, alvászavarok, rémálmok, irigység, büszkeség, intolerancia, kishitűség, pánik és stressz esetén.

Gyász- és Veszteség-feldolgozás

Életünk során számtalan esetben találkozunk bizonyos mértékű veszteséggel, amelyek feldolgozása nem minden esetben történik meg magától. Veszteség lehet egy számunkra fontos személy halálán túl, egy várandósság megszakadása,  a várva várt gyermek fejlődési rendellenességgel születése, vagy eltérő fejlődése, egy adott élet bizonyos fokú megváltozása, mint például teljes újra tervezés, költözés, válás, munkahely váltás, egzisztenciális válság, ország-váltás, nyugdíjazás, iskola-váltás, tartós következménnyel járó baleset,  stb., amelyek az érzelmi életben zavart okozhatnak.

 

Sajnos a gyászt nem lehet “megspórolni”. Egyrészt időre van szükség ahhoz, hogy a gyászhoz kapcsolódó intenzív érzések kissé megnyugodjanak, másrészt a veszteséggel foglalkozni kell, elfogadhatóvá tenni és nem elnyomni a fájdalmat. Ha ez nem történik meg, az sajnos az érintett és annak környezete egész további életére kihathat – akár évek, évtizedek múltán is. Igény szerint kollégáimmal rendszeresen indítunk veszteség feldolgozó csoportokat, valamint egyéni folyamatokat is kísérünk mind felnőttek, mind gyermekek számára.

gyermek és IfjÚsági Coaching

Az ifjúsági coaching folyamat során a fiatalok nyíltan beszélhetnek a legféltettebb titkaikról, érzéseikről és minden olyan dolog is felszínre tud jönni, ami a közösségi portálokon és az internet világában torzított képet mutat. Mert, hogy amit ott látnak, az nem a „hús-vér valóság”. Saját önképük, önbizalmuk és érzelmi intelligenciájuk pedig akkor fejlődik a legjobban, ha azokat őszinte légkörben a valós alapokra és a már meglévő erősségekre építjük.

Korosztálytól függően a feltáró és fejlesztő beszélgetéseken felül, különböző kreatív, interaktív és játékos feladatok, otthoni gondolkodók, naplók, cselekvési és erőforrás-kártyák, fénykép-történetek és további eszközök tarhaza támogatják a fiatalokat abban, hogy a bennük lévő lehetőségekből kézzelfogható valóság váljon. Az ifjúsági coaching 3-21 éves korúak számára ajánlott.

BŐVEBBEN »

 

Kapcsolódó cikkek

Mindfulness fiataloknak

Mindfulness fiataloknak

A mindfulness jelentése: tudatos jelenlét. Olyan velünk született képesség, amely gyakorlással előhívható, fejleszthető és elmélyíthető, hiszen a figyelemmel kezdődik minden. Azzal, hogy egy dologra figyelünk a jelen pillanatban, ítélkezés-mentesen. Minderre mindenki képes, de általában nem gyakorolja tudatosan.

Változz a Consciousness Coaching®-gal!

Változz a Consciousness Coaching®-gal!

Van egy olyan belső erő és tudás, amely kivétel nélkül mindenkiben benne él. Te hozzáférsz mindehhez? Egyensúlyban vagy Önmagaddal? Azt az életet éled, amit valóban szeretnél. amire hivatott vagy? Ki mersz állni azokért a dolgokért, amelyek fontosak Neked? Látod a kiutat a nehézségeidből? Látod a céljaidat?

Családjogi mediáció

Családjogi mediáció

A mediáció (magyarul közvetítés) általánosságban békés úton történő vitarendezési, speciális kommunikációs módszer, amelynek során a felek egy semleges harmadik fél, a mediátor segítségével saját maguk találnak megoldást konfliktusaik kezelésére.

error: Content is protected !!