Fókuszban a Párkapcsolat Workshop

A mostani időszak különösen kiemelt párkapcsolati szempontból. Azt tapasztalom a munkám során is (elsősorban, mint párkapcsolati mediátor), hogy számos párkapcsolat fordulóponthoz érkezett. Ideje valóban felnőtt létállapotból részt venni a kapcsolatban, és felelősséget vállalni a döntéseinkért, magunkért és a másikért. Már nincs helye a középútnak. Sem ezen a területen, sem máshol a világban.
Akinek nincs párkapcsolata, de vágyik rá, annak legyen lehetősége megfogalmazni (és megteremteni) mindazt, amit szeretne.
A workshop során a családi mintázatokra, a korábbi kapcsolatokra is ránézünk hellingeri, vagyis transzgenerációs szempontból is, valamint Tudatossági Coaching speciális eszközökkel, valamint egyéb párkapcsolati nézőpontból is ránézünk egy-egy eseményre, történésre.
Vezetett meditációval támogatjuk meg a folyamatokat a mélyebb megértés, valamint a változáshoz, a változtatáshoz szükséges képesség előhívása érdekében.
Amennyiben érdekel a téma, és van személyes érintettséged, kérdésed, nagy szeretettel várlak.
Az esemény Zoom felületen keresztül, online zajlik.

Jelentkezés:  itt a honlapon a jelentkezési linken keresztül vagy az info@zemplenizsofia.com elérhetőségeken, illetve messenger üzenetben.

Nagy szeretettel várlak, Zsófi

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

Dátum

2024. ápr 19.

időpont

13:00 - 15:30

Résztvételi díj

15 000 Ft

Bővebben

Jelentkezés

helyszín

Online Program
Facebook Esemény

Szervező

Zalai-Zempléni Zsófia
Zalai-Zempléni Zsófia
Telefon
+36203292131
Email
info@zemplenizsofia.com
Honlap
Zempléni Zsófia oldala
Jelentkezés
error: Content is protected !!