Nők a kiteljesedés útján

Másképp csinálnád? Jó úton jársz! Tarts velem! 

Női szerepeink

Amennyiben úgy érzed, hogy nőként, házastársként, lányként, anyaként, dolgozó nőként elakadtál, vagy csak szeretnél valamit másképpen csinálni, jó helyen jársz!

Születésem óta figyelem és több évtizede dolgozom nőkkel – különböző életterületeiken kísérem őket. Magam is nő, lány, partner, több évtizede házastárs, négy gyermekes édesanya vagyok – és számos élethelyzetben kellett nekem is újra terveznem. 2009 óta segítem a kismamákat, hogy kiegyensúlyozott nőként éljék meg életük ezen szakaszát, dúlaként támogatom őket a szülésfelkészítésben, a gyermekáldást követő időszakban, az új szerepeinek felvállalásában, az esetleges párkapcsolati, családi elakadásokban, valamint kiemelt figyelemmel kísérem coaching folyamatok által a munkába történő visszatérésüket, illetve megújulásukat.

Ugyanilyen szeretettel támogatom a meddőnek nevezett nőket, párokat, és azokat is, akik az életükben a szülői szerepeket – hol kényszerhelyzetből fakadóan, hol tudatos döntés következményeként – nem élik meg. Számos kliensem fordul hozzám, amikor megújulásra vágyik, vagy bizonyos elengedő folyamatban szüksége van támogatásra. Gyászfolyamatokat azóta kísérek, mióta koraszülésben elvesztettem gyermekemet. Ez az esemény megrendített, megváltoztatott, újjászületésre késztetett.

Minden nap Te is, én is nézek szembe nehézségekkel, de hidd el, együtt könnyebb, mint egyedül! Egyénileg is nagy szeretettel várlak, de csoportosan is, hiszen a közösség erőt ad. Legyél a részese!

Szolgáltatások díja

Egyéni alkalmak - 60 perc
18 000 Ft/alkalom

Egyéni alkalmak  - 90 perc
25 000 Ft/alkalom

Páros  alkalmak - 60 perc
20 000 Ft/alkalom

Bach virágterápia - 50 perc
16 000 Ft (cseppekkel)

Egyéni családállítás
25 000 Ft

Tematikus Workshop csoportban – 180 perc
18 000 Ft

Ifjúsági Coaching csoportban – 60 perc
8000 Ft

Vezetett Meditáció csoportban – 60 perc
8000 Ft

Kismama relaxáció csoportban – 60 perc
8 000 Ft

Gyász- és veszteségfeldolgozás csoportban – 90 perc
10 000 Ft

_____

A fenti árak magánszemélyek részére kialakított árak. Amennyiben mint cég keresnél fel, kérj további ajánlatot!

Feltételek

LEMONDÁS
Az idő mindannyiunk számára érték. Éppen ezért kérlek, hogy amennyiben a megbeszélt időpont mégsem megfelelő a számodra, minél hamarabb, lehetőleg 72 órával korábban mondd le. 24 órán belüli lemondás esetén a munkadíjam 100%-a kerül kiszámlázásra.

ENGEDMÉNY
Amennyiben azt érzed, hogy velem szeretnél dolgozni, de az anyagi háttér nem biztosított a számodra ehhez, úgy tudd, hogy időről időre bizonyos fokú árengedményt, ajándékot szívesen ajánlok fel. Az ár változtatás jogát fenntartom.

Köszönöm együttműködésed!

 

Babavárás tudatosan

 

Minden új lélek jövetele változást hoz a családi rendszerben. Minden eshetőségre nehéz felkészülni, de tapasztalatunk szerint a meglévő alapok megszilárdításával, a tudatosság segítségül hívásával könnyebben túl lehet jutni a nehézségeken.

 

Bővebben

Különféle technikák és módszerek (például Magyarországon egyedülálló Tudatosság Központú Coaching, Mindfulness módszertan, mediáció, önismereti feladatok) alkalmazásával a pár tagjai könnyedén felismerik az adott helyzetüket, valamint azokat az életterületeket, ahol változást szükséges előirányozniuk, majd megtenniük annak érdekében, hogy a jövevénnyel még harmonikusabb életet tudjanak élni.

A Tudatos Babavállalási Program során külön figyelmet szentelünk a babavállalás előtt fellépő félelmeknek, azok elengedésének, valamint a stresszkezelésnek, a teljes tisztánlátásnak. Mindezeket annak érdekében, hogy a család kiteljesedése valóban áldott megélés legyen az összes szorosan érintett családtag számára.

Szülés után

 

Minden szülő tudja, hogy bár babával az élet gyönyörű, ugyanakkor emberpróbáló is. Ebben a különleges időszakban bizonyos technikák és módszerek segítségül hívásával célunk az, hogy mind az édesanya, mind az egész család megtalálja az új egyensúlyi állapotát, amelyben a tagok jól érzik magukat. 

Bővebben

A Szülés utáni támogatás azokért a nőkért van, akik a szülést követően nehézségekbe ütköznek, például bizonytalanná válnak, mit és hogyan kellene csinálniuk, elveszettnek érzik magukat, esetleg érzékenyebbé válnak, és bizonyos fokú segítségre tartanak igényt. 

A Szülés utáni támogatást azoknak a nőknek, családoknak hoztuk létre, akik a szülést követően nehézségekbe ütköznek, például bizonytalanná válnak, mit és hogyan kellene csinálniuk, elveszettnek érzik magukat, esetleg érzékenyebbé válnak, és bizonyos fokú segítségre tartanak igényt.

 

 

Nőiség gyermektelenül

 

Gyermektelen vagy. Tudatos vállalásod? Talán szerettél volna gyermeket, csak az életed máshogy alakult?  Van egy személyes történeted, amiről tudod, csakis a tiéd, a külvilág mégsem tartja ezt tiszteletben? Ez a program neked szól, ha szeretnéd megerősíteni és egyensúlyba hozni nőiségedet, akkor is, ha az szembe megy az elvárásokal!

Bővebben

Akármi miatt is alakult úgy, hogy nem született gyermeked, tisztellek érte. Vallom, hogy éppolyan nagy bátorság kell lemondani egy gyermekről, mint vállalni azt!

Életem során számos helyzetben tapasztaltam meg a fent leírtakat. Egyik kiemelkedő emlékem, amikor még Brüsszelben dolgoztam, egy munkacsoport ülésen a kolléganőm gratulált a várandósságomhoz, majd  kijelentette, hogy ő soha nem lesz édesanya. Nem vágyik rá, és ezt a döntést meghozta. Az okát is kifejtette: fontos számára a diplomáciai karrierje, és nem szeretné, ha babysitter nevelné fel a gyermekét. Ott, és akkor valami megváltozott bennem. Addig a pontig nehezen volt emészthető számomra, hogy egy nő – hacsak nem egészségügyi okai vannak – nem szeretne  gyermeket. Pedig milyen igaza volt. Mennyivel bátrabb dolog nemet mondani, mint igent valamire, amit aztán nem tud szívből csinálni. 

 Ez a program neked szól, ha…

  • tudatosan, saját akaratból  nem vállalsz gyermeket.
  • tudatosan, nem saját akaratból gyermektelen nő vagy. (Több olyan nővel találkoztam a praxisomban, akik valamilyen egészségügyi elakadás, genetikai öröklött fizikai vagy mentális betegségek, transzgenerációs negatív minták miatt miatt döntött úgy, hogy nem vállalja a kockázatát annak, hogy továbbörökítsen bármi rendellenességet.)
  • nagyon szerettél volna kisbabát, de az élet valamiért felülírta ennek a vágynak a beteljesülését. Micsoda bátorság, erő és hit kell ahhoz, hogy ezt a szituációt is el tudja fogadni.

A Nők gyermektelenül programban a fenti helyzetek bármelyikében lévő a csodálatos nőknek nyújtok segítséget abban, hogy elfogadják, magukévá tegyék az adott élethelyzetüket, megtanuljanak kiteljesedni, igazán boldogok lenni – gyermektelenül. Te is közéjük tartozol? Gyerre, kapcsolódj hozzánk, szeretettel várlak!

„Meddő vagyok,
és papírom is van róla!”

 

Számtalan esetben találkoztam ezzel a mondattal, és örömmel állíthatom, több esetben megdőlt ez az állítás. Amikor sikerült a  valós vagy vélt hiedelmeket felülírni vagy a párkapcsolati blokkokat felkutatni és feloldani, vagy amikor pusztán eljött a baba megfoganásának a legmegfelelőbb időpontja, akkor megtörtént a csoda – szinte magától.

Bővebben

Azért bizonyos helyzetekben egy kis rásegítésre is szükség van. Segítség lehet, ha tudatosan, először a testi folyamatokban idézünk elő változást például az étkezési szokások szükséges módosításával, a hormonrendszer (gyógynövényekkel, alternatív gyógyszerekkel történő) egyensúlyba kerülésével, stressz- kezelési technikák elsajátításával stb. Mindeközben a lelki folyamatokat is elkezdjük figyelni.

A baba érkezésére soha nem jön el az úgynevezett és áhított legoptimálisabb időpont. Olyan nincs, mert minden időpont valamiért jó és természetesen hátrányos is egyben, tehát nem érdemes várni ezt a pillanatot. Az évek során találkoztam több olyan emberrel vagy párral, akik a szívük mélyén nem szerettek volna gyermeket, csak a külső elvárásoknak próbálta eleget tenni. A meddőség-kezelés során  erre is kitérünk és biztosan állíthatom: ehhez is jogod van, sőt nagyon bátor vagy, hogy fel mered vállalni ezt a döntést. 

Babára készülve lényeges tisztázni, hogy mindkét fél vágyik-e a gyermekre vagy sem, melyik fél mit vállal, milyen igényeket támaszt a másikkal szemben, mit képes nyújtani, és mit nem. A párkapcsolat minősége, a két ember viszonya, a rejtett nehézségek feltárása is segít ahhoz, hogy a leendő anya befogadja és elfogadja a leendő apát és viszont – annak mind testi, mind lelki minőségében. A mediáció (a párok közötti közvetítés) is rengeteget tud segíteni. Olyan kérdések is tisztázódnak, amelyek sok esetben kimondatlanok, pedig nagyon is fontosak a pár-család- gyermek életét illetően. E program által lehetőség nyílik az egyéni és a kapcsolati energiák mozgósítására, a gyermekkel való kapcsolatfelvételre, a tiszta kommunikációra, a megértésre és magára a Csodára, a gyermek érkezésére.

 

Tudatos család 

Miért van az, hogy a szülésre felkészülünk, a szülővé válásra pedig nem? Miért nem kap több figyelmet a családdá válás folyamata? Mi történik akkor, amikor amikor megszületik az első gyermek, amikor a második gyermek jön világra, majd a harmadik és esetlegesen a többi gyermek?

Bővebben
Minden gyermek érkezésével egy új családi dinamika jön létre, nem is beszélve arról az esetről, amikor mozaik családban történik mindez.  Mi is történhetne akkor, ha mindezekre a nagy változást hozó folyamatokra tudatosan készülnénk fel? Nagy szeretettel várlak!

Kapcsolódó cikkek

Családjogi mediáció

Családjogi mediáció

A mediáció (magyarul közvetítés) általánosságban békés úton történő vitarendezési, speciális kommunikációs módszer, amelynek során a felek egy semleges harmadik fél, a mediátor segítségével saját maguk találnak megoldást konfliktusaik kezelésére.

A kismama relaxációról

A kismama relaxációról

A kismama relaxációnak számos olyan előnye van, ami hosszú távon pozitív befolyással bír mind az anya, mind a baba jóllétére, a kettejük kapcsolatára. A nyugodt, szeretetteli, vezetett relaxáció segíti az anyát a babával való kapcsolatfelvételben, az egymással való kommunikációban, odafigyelésben. A baba a méhen belül reagál édesanyja gondolataira, érzéseire, ezekre válaszokat küld.

Szorongás-hangulat ingadozás kismamáknál

Szorongás-hangulat ingadozás kismamáknál

Számos kismama életének legszebb időszaka kötődhet a várandóssághoz, de olyan is előfordul, hogy ennek pont az ellenkezője igaz. Sajnos a társadalmi elvárások azt kívánják meg, hogy a kismama a kilenc hónap alatt folyamatosan kiegyensúlyozott, boldog és maradéktalanul elégedett legyen. Pedig a hangulatváltozások teljesen természetes velejárói a terhességnek.

error: Content is protected !!