Fiatalok Útja

 GYERMEKEINK BOLDOGSÁGA, ÉRZELMI FEJLŐDÉSE
RAJTUNK, FELNŐTTEKEN MÚLIK!

Így segítek

Kisgyermekkortól a kamaszkor végéig kísérem a hozzám forduló szülők gyermekeit, támogatva érzelmi fejlődésüket.  Négy gyermek anyukájaként, valamint több éves hazai és külföldi tapasztalatom alapján személyre szabottan foglalkozom kisebb és nagyobb gyermekekkel, kamaszokkal.

AMIBEN SEGÍTENI TUDOK:

Azért dolgozom, hogy ebben a szép, ám sokszor zűrzavaros világban gyermekeink képesek legyenek eligazodni és önállósodni,  hogy önbizalommal és vidáman találják meg saját helyüket és teljesüljenek ki az életükben.

AHOGYAN SEGÍTEK:

Az első alkalommal játékos keret között megismerkedünk egymással, különös figyelmet fordítok gyermeke sajátos igényeire. A megoldásra helyezem a hangsúlyt a problémák helyett. Segítek elsajátítani a konfliktuskezelés őszinte és szelíd módjait, valamint az egymásra történő tudatos odafigyelést, a hatékony kommunikációt.

Szolgáltatások díja

Egyéni alkalmak - 60 perc
18 000 Ft/alkalom

Egyéni alkalmak  - 90 perc
25 000 Ft/alkalom

Páros  alkalmak - 60 perc
20 000 Ft/alkalom

Bach virágterápia - 50 perc
16 000 Ft (cseppekkel)

Egyéni családállítás
25 000 Ft

Tematikus Workshop csoportban – 180 perc
18 000 Ft

Ifjúsági Coaching csoportban – 60 perc
8000 Ft

Vezetett Meditáció csoportban – 60 perc
8000 Ft

Kismama relaxáció csoportban – 60 perc
8 000 Ft

Gyász- és veszteségfeldolgozás csoportban – 90 perc
10 000 Ft

_____

A fenti árak magánszemélyek részére kialakított árak. Amennyiben mint cég keresnél fel, kérj további ajánlatot!

Feltételek

LEMONDÁS
Az idő mindannyiunk számára érték. Éppen ezért kérlek, hogy amennyiben a megbeszélt időpont mégsem megfelelő a számodra, minél hamarabb, lehetőleg 72 órával korábban mondd le. 24 órán belüli lemondás esetén a munkadíjam 100%-a kerül kiszámlázásra.

ENGEDMÉNY
Amennyiben azt érzed, hogy velem szeretnél dolgozni, de az anyagi háttér nem biztosított a számodra ehhez, úgy tudd, hogy időről időre bizonyos fokú árengedményt, ajándékot szívesen ajánlok fel. Az ár változtatás jogát fenntartom.

Köszönöm együttműködésed!

 

Ami gondot okoz a gyermeknek és a fiataloknak

NEM TUDJA,…

 • hogyan kezelje az érzelmeit, hogyan oldja meg a konfliktusait.
 • hogyan illeszkedjen be egy új közösségbe, hogyan cselekedjen a környezete számára elfogadhatóan.
 • hogyan lehet jobban és hosszabb ideig koncentrálni.
 • mit tegyen akkor, ha folyton beteg, hogyan oldja fel a krónikus betegségek mögötti konfliktusait.
 • hogyan és milyen eszközökkel dolgozza fel, ha meghalt valakije vagy elváltak a szüleik vagy bármiféle egyéb veszteséget kell elszenvednie.
 • hogyan tegyen szert több önbizalomra,
 • hogyan ossza be az idejét, mit tanuljon tovább.
 • hogyan legyen képes egy újszerű látásmódot elsajátítani, amelynek során pozitívabb, őszintébb életet élhet stb.
Bővebben

Amit egy fiatal kezdetben problémaként el meg és kinyilvánít a coaching ülésen, abból a coach, anélkül, hogy bármilyen javaslatot vagy tanácsot adna, egy pozitív jövőkép megalkotására sarkallja őt, ezzel elindítva egy önálló konstruktív, hatékony es tartós változási folyamatot a gondolkodásban.A kamaszok is pontosan megértik a folyamat során, hogy egy változást nem feltétlen csak a környezetüktől kell elvárniuk, hisz ők maguk a változás igazi mozgatórugói és a saját viselkedésük megváltoztatásával a környezetük is automatikusan meg fog változni.

A feltételezés és cél, hogy azt erősítjük az ifjú kliensben, amiben jó, akkor ettől csak még jobb lesz. A belső kétség és frusztráció elpárolog, a helyét pedig elégedettség, hit, önbizalom és tudatosság válthatja fel. Ez a szemléletmód a fiatalokat személyre szabottan vonja be, önállóságra és a másokkal való hatékony együttműködésre ösztönöz, nem sztereotipizál és megengedővé tesz.

A cél végeredményben az, hogy a gyerek kiegyensúlyozott és boldog legyen, fedezze fel az erősségeit, találja meg a saját útját, mi felnőttek pedig adjunk számukra nagyobb teret, autonómiát és bizalmat mindehhez.

MÉG BŐVEBBEN »

PaChi
Szülő-Gyermek Coaching

 

A módszer lényege abban rejlik, hogy a hagyományos egyéni ifjúsági coachinghoz képest, ahol a fiatal a coach-csal négyszemközt dolgozik, ebben az esetben jelen van az egyik vagy mindkettő szülő is. Együtt megyünk bele a coaching folyamatba egy közös cél mentén dolgozunk.

Bővebben

A PaChi Coaching különlegessége abban rejlik, hogy a fiatallal kapcsolatos elakadás, kihívás átdolgozásását a szülő a jelenlétével, az ő támogatásával oldjuk fel, így a fiatal fokozottan érzi a támogatottságot, a bizalmat, a biztonságot a szülő részéről.

A szülőnek pedig a coach támogatásával fokozódhat a gyermeke irányába való nyitási hajlandósága, a gyermek mélyebb rétegeinek megértése, a belső erőforrásaihoz való hozzáférése, azok használatának elősegítése. Az ifjú érzi, hogy itt valóban figyelnek rá.

Mindez a közös munka és felelősségvállalás még tartósabb változásokhoz és még szeretetttelibb kapcsolódásokhoz vezet, egy csodálatos közös élményt nyújt a szülő-gyermek relációban.

Veszteség- és gyászfeldolgozás fiataloknak

 

Életünk során folyamatosan veszteségekkel találkozunk, de nem mindegy, hogy ezek milyen hatással lesznek a fiatal további életére. A veszteségeket nem lehet megspórolnunk, így azok feldolgozása is kikerülhetetlen. Engedd, hogy segítsek ebben!

Bővebben

Milyen típusú veszteségek azok, amelyekkel a fiatalok körében leggyakrabban találkozom?

 • szeretett személy halála 

 • költözés, lakásváltás 

 • iskola váltás 

 • iskolán belüli elakadások, nehézségek, pl. tanárváltás 

 • szülők válása 

 • adott szülő mentális vagy fizikai sérülése 

 • barátság megszakadása 

 • szeretett kisállat elvesztése 

 • komoly betegség  

 • baleset 

 • testvér elvesztése – akár magzati állapotban 

 • fogyatékosság a családban 

 • külföldre vagy külföldről való (haza)költözés 

 • ételallergia 

 • mindennapi életvitel megváltoztatása pl. Covid-helyzet 

 • sportpályafutás megszakadása 

 • szakítás stb.

A gyászkísérés az életkornak megfelelően. biztonságos és bizalmi közegben, szakszerű keretek között történik. Tiszteletben tartva a gyermek összetett és akár szélsőséges érzelemvilágát, tempóját, személyiségét.  Nem vagy egyedül!

 

Mindfulness Fiataloknak

Mindfulness gyakorlatok többek között az alábbi hatással lesznek a fiatal életére:

 • koncentrációs készség növekedik 
 • félelmeket tudatosan tudja kezelni 
 • haragkezelés témakörében tudatosabbá válik, a reakció idő meghosszabbodik 
 • emlékezőképesség erősödik 
 • mind nagyobb nyugalmat és békét érez 
 • itt és most-ban való munka egyre hatékonyabban fog menni. 

Bővebben

Mindfulness, magyarul tudatos jelenlét. Mindez olyan velünk született képesség, amely gyakorlással előhívható, fejleszthető és elmélyíthető. A kulcsot az egy adott dologra fókuszált, ítéletmentes figyelem jelenti.

A mindfulness a gyermekeknek és fiataloknak segíteni tud abban, hogy visszanyerje kibillent egyensúlyát és ne csak résztvevője, hanem szemlélője is legyen saját életének, cselekedeteinek.

A mindfulness gyakorlásával kialakuló önreflexió (önvizsgálat) lehetővé teszi a felbukkanó érzelmek pontosabb megértését, önmaga és környezete elfogadását. A világ a tudatos jelenlét gyakorlásával kevésbé lesz félelmetes és zavaros a gyermek számára.  Önmaga újszerű megélése nagyobb önbizalomhoz, több nyugalomhoz segíti a gyermeket, így könnyebben a nehezebb helyzetek kezelése is egyszerűbbé válik számára.

 

Visszajelzések

Mindig dicsér és kedves. Ritka rendes tanárok egyike, aki munkáját eredményesen végzi, és az embereket bátorítja, ösztönzi, nem pedig ledegradálja. Kellemes a hangja és a megjelenése, és belülről se romlott a személyisége. Jobb, mint egy motivációs guru.”

Árpi
16 éves 

„Nagyon tetszett, hogy lehetőségem volt sokat beszélni az érzéseimről a kurzus alatt. Rájöttem, hogy az életemben ez nem annyira van jelen, illetve tudatosultak az erősségeim és problémáim, amiken tudok javítani.”

„Tetszettek a meditációid. Bátrabb lettem.”

”Sokkal többet kaptam a programból, mint amit vártam. Olyan dolgokról beszélhettem, amikről máshol, másokkal nem tudok. „

„Úgy érzem nagyon sokat fejlődtem a feladatok hatására (amik nagyon elgondolkodtatóak, kreatívak voltak) nagyobb belátással és jobb szemlélettel tudtam magamat megismerni mindezt egy odafigyelő, kellemes társaságban.”

Dénes Lili

„Ami nagyon tetszett: tesztek, meditáció, kapcsolatok. Új perspektívát kaptam a világról Köszönöm.”

„Zsófi! Te nem csak a coachunk voltál, hanem mindannyiunk édesanyja is egyben. Mindenkire nagyon odafigyeltél, mindenkiről gondoskodtál a program során végig. Nagyon jó volt érezni az ítélkezés-mentességedet, az elfogadásodat. Így mi is könnyebben tudtuk elfogadni egymást. Különleges élmény, amit tőled kaptunk. Hálásan köszönjük.”

Kapcsolódó cikkek

Ifjúsági coaching

Ifjúsági coaching

Amit egy fiatal kezdetben problémaként el meg és kinyilvánít a coaching ülésen, abból a coach, anélkül, hogy bármilyen javaslatot vagy tanácsot adna, egy pozitív jövőkép megalkotására sarkallja őt, ezzel elindítva egy önálló konstruktív, hatékony es tartós változási folyamatot a gondolkodásban.

Mindfulness fiataloknak

Mindfulness fiataloknak

A mindfulness jelentése: tudatos jelenlét. Olyan velünk született képesség, amely gyakorlással előhívható, fejleszthető és elmélyíthető, hiszen a figyelemmel kezdődik minden. Azzal, hogy egy dologra figyelünk a jelen pillanatban, ítélkezés-mentesen. Minderre mindenki képes, de általában nem gyakorolja tudatosan.

Testvérféltékenység

Testvérféltékenység

Ha szülő vagy, nyilván arra vágysz, hogy a gyerekeid szeressék egymást, ne rivalizáljanak, és Te is ugyanúgy tudj viszonyulni hozzájuk. A valóság azonban sokszor más. A testvérféltékenység ősidők óta jelen lévő érzés, és mindenhol jelen van- hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Nem lehet minden helyzetben ugyanúgy kezelni, mert a testvérek személyisége, a cselekedeteik mögötti érzelmek, motivációk gyökere más és más lehet, de azért Te is tehetsz azért, hogy jó legyen.

error: Content is protected !!