Visszajelzések

benyomások, eredmények

„Azt mondják, minden találkozásnak oka van. A mi kapcsolódásunkban a lelkeddel átöleltél és tiszta szeretettel vettél körül egész lényeddel. Megérintetted a lelkemet , mindaz, amit a jelenléteddel adtál. Egy mandala alkotása adta, hogy kifejezzem a lelked szépségét ami benned van, úgy, hogy én látlak. Köszönöm a találkozásunkat!”

 

Gál Rita
Zengő Mandalák

Nem gondoltam soha, hogy nagy probléma lenne velem. Kiegyensúlyozott gyerekkorra emlékeztem sokáig. Zsófival talán 10 éve találkoztam először. Időnként elmentem hozzá, amikor úgy éreztem, hogy kellene valami külső segítség. A találkozások után mindig jobban éreztem magam, de változtatni nem változtattam semmin. Mindig visszahúzott – talán lustaságból is -az a jól ismert dagonya amivel el tudtam lavírozni az életemben.

Aztán a párkapcsolatomban történt egy olyan mélypont, amit már nem tudtam megoldani egyedül és ami ennek a „jó lesz ez így, ahogy van” hozzáállásnak az eredménye lett. Együtt elmentünk Zsófihoz, és olyan sok segítséget kaptunk tőle, hogy lassan, kitartó munkával képesek voltunk felépíteni új alapokra a kapcsolatunkat. Azóta járok hozzá egyedül is rendszeresen vagy beszélünk online, (ami hihetetlen nagy segítség nekem)  és fejlesztem magam az ő segítségével, szakmaiságával, mérhetetlen odaadásával, szeretetével!

Rezes Judit
színésznő

A mai napig végtelen hálával gondolok Rád és biztos vagyok benne,hogy hatalmas szereped volt abban,hogy így tudtam végig csinálni a terhességet,a szülést és azóta is teljesen megingathatatlan vagyok és semmilyen visszaesést nem tapasztalok magamon akárhogy változzanak is a körülmények. Nem mondom hogy nincsenek felelmeim vagy kételyeim de mégsem ezek határozzák meg a mindennapjaim.

Endrődi Eszter Fanni

Több Zsófi által tartott csoportos workshopon vettem részt az elmúlt időszakban. Minden alkalommal gazdagodtam, további megerősítéseket vagy felismeréseket kaptam egy-egy élethelyzetemre történő ránézéskor vagy elakadásom területén.  A résztvevőkkel általában nem ismerjük egymást, mégis mindig kialakul és hat egy csodálatos energia, egymást ismeretlenül is segítő csoport-erő, tovább erősíti az egyéni élményt. Ez Zsófi profi csoportvezetésnek is köszönhető. Zsófi felkészültsége, ahogy felépíti a workshopok tematikáját a meditációk, mindfullness coaching technikák és konkrét gyakorlatok egymásra épülésével, mindig lenyűgöz. Különleges energiákat teremt, amiket mindenki tovább tud magával vinni.”

Dr. Gyenizse Dorottya

 

“Szeretném megköszönni a közös munkát. Én már a feleségemen láttam, hogy milyen eredményeket értetek el nála, úgyhogy nem volt kétségem afelől, hogy jól csinálod a  dolgodat. Úgy érzem, nekem is sokat segítettél. A munkával, a céljaimmal haladok szépen. A sportolás is a coaching hatására vált tényleg rendszeressé. Úgy érzem, a különböző kommunikációs technikák, amiket vettünk már most is sokat segítettek, és csak mégtöbbet fognak a jövőben. Szóval köszönöm szépen a segítséged és az odafigyelésed, nagyon hálás vagyok érte.”

Révay Gergely

“Köszönöm a közös együtt töltött órákat. Bár az elején nehezen indult el  nálam, hogy mélyebben foglalkozzak magammal, de Te úgy voltál a segítségemre ,hogy közben észre sem vettem nem csak te dolgozol értem hanem én Magamért. Köszönöm hogy ott voltál és szíved- lelked szaktudásod beletetted abba hogy én fejlődjek! Sokat kaptam és minden nap érzem hogyan is kell ezután máshogy ránézni egy megoldandó feladatra. Biztosan tudom, ha segítségre lesz szükségem a jövőben hozzád fordulok és bátran ajánlom majd a Neved ismerőseimnek. Nem hiába találtam Rád!! Köszönöm a bizalmadat!

Hadnagyné Tömpe Kriszta

Az önismeret, a személyes fejlődés útján te fogtad a kezem és tereltél a jó irányba. Úgy haladtunk, hogy más ember lettem. Rengeteget fejlődtem a meditációkkal és a coachinggal. Magabiztosabb lettem, és jobban kiállok magamért, elmúltak a semmiből elötörő rosszérzések. Megtanítottál arra, hogy tenyleg minden rajtunk múlik, és a panaszkodás helyett tegyünk a javulásért. Megtanítottál hallgatni a belső hangomra, ami mindig egy igazi iránytű. Úgy érzem, rengeteget kaptam tőled szakmailag is emberileg is, nagyon inspiraló vagy. Nagyon szeretem, hogy látszik az, hogy a munkádat azért csinálod, hogy az emberek életét jobbá tedd. Ez az érzés sugarzik belőled minden egyes alkalommal. Köszönöm azt a fergeteges utazást, amin kísérsz!”

Laczó Sára Szidónia

Drága Zsófi! Életem legmeghatározóbb időszakában találtam Rád, hiszem, nem véletlenül. Öröm, hogy ebben a csodás időszakban Te is mellettem voltál, és együtt élhettük át azokat a különleges órákat, tapasztalásokat a kismama-meditációk során. Pedig emlékszem az első találkozásunk előtt kicsit tartottál a közös „munkától” (6. terhességemmel fordultam hozzád, akkor már túl öt vetélésen), de a rendkívüli empátiád és profizmusod segített mindkettőnknek. Észrevétlenül kezdtem bízni benned, mert éreztem, hogy bízol bennem. Csodálatos lelked és személyiséged van, igazi ajándék ahogy ezzel segíteni, utat mutatni, támogatni tudsz másokat! Kevés emberre igaz, de Rád teljes mértékben, hogy hiteles, és (nagyon fontos) önazonos vagy!

 Koltai Nelli

 Zsófi személyében egy érzékeny és sokféle tudást ötvöző segítőt ismertem meg, aki hétről-hétre támogatott, hogy enyhüljenek a szorongásaim és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhessek. Skype-on dolgoztunk, de ez egyáltalán nem jelentett problémát, hasznosnak és hatékonynak éreztem a közös munkánkat.”

M. Zsófi

„Annyira köszönöm az őszinteségedet, a valódiságodat, és azt, hogy szívből érdekel minden egyes kis személyes diadalunk. Most már csoportosan is járok hozzád. A kész megoldások helyett, utat mutatsz nekünk, eszközöket mutatsz be, fogod a kezünk, es segítesz nekünk, amikor elveszettnek tűnünk az élet vagy a saját kis elménk útvesztőiben. Mindenkinek személyre szabottan a saját igénye es tempója szerint. A munka közös, de a győzelem az saját! Hihetetlen dolgokat éltem át, és tanultam meg veled a meditációk során. Köszönöm hogy megint segitettél kimászni a magam ásott gödröcskémből. Visszakaptam önmagam.”

Laczó Sára Szidónia

 

“A Veled való munka új perspektívákat és új, tudatosabb, önazonosabb működést nyitott meg bennem. Sokkal közelebb került hozzám a meditáció és vizualizáció azáltal, hogy Veled megtapasztaltam a hatását. Nagyon szerettem, hogy mindig pontosan érezted, tudtad mihez kell „nyúlni” és mivel teszel jót. A munkánk eredményeképp és azáltal is, hogy megtapasztaltam, hogy Te könnyedén kombinálod a sokrétű és holisztikus tudást és megközelítést, az lett a megértésem, hogy nem kell egy valami mellett lehorgonyoznom. Az erőteljes, határozott és közben rendkívül nőies jelenléted megnyugtató és inspiráló számomra, jó a közeledben lenni.”

Magyari Tünde

 

„Akkor találkoztam Zsófival, amikor mélyponton voltam, 46 évesen, nem először életemben.  Semmilyen kapaszkodót nem találtam és féltem, hogy teljesen szétcsúszok. Sok év önismerettel a hátam mögött mindig volt elképzelésem, hogy merre kéne haladni, most mégis más jött, mint amit képzeltem. Zsófi segítségével egyre bátrabbá és magabiztosabbá váltam: azzá az emberré, aki mindig is voltam, csak a sok megfelelés, szorongás, aggodalom nem engedte, hogy megnyilvánuljon az életemben. Felszabadító érzés így élni az életem, hogy úgy lehetek jelen a világban, amilyen valójában vagyok. Már nem érzem már szükségét, hogy mást mutassak és meglepő módon a környezetem örömmel, tisztelettel fogad mindent, amit ezzel a hitelességgel adni tudok.”

Hitkó Andrea

„Az volt a tapasztalatom, hogy a munkánk során keményen szembe kellett nézni önmagammal, és keményen kellett dolgoznom a cél elérése érdekében, cserébe viszont nagyon gyors, látványos és érzékelhető volt a változás és a fejlődés. Sokat tanultam a módszerből is, amiket igyekszem beépíteni a mindennapjaimba is. Egyik aktuális, hogy ha nem teszed meg a kiszabott teendőket a célodért, az visszahat az agyra és más teendőid is döcögősen, nehézkesen fognak menni. Miközben ha el vagy foglalva céljaid megvalósításával, akkor elkezdenek olajozottan működni a dolgok. Úgyhogy mindenképpen kifizetődőbb megtenni  a dolgokat és nem halogatni.”

Józsa Balázs

Szia Zsófi, szeretném megköszönni Neked a meditációkat, nagyon hálás vagyok érte. Akkor nagyon mélyre levittél, nem volt kellemes, de azóta feloldódtak bennem olyan elakadások, melyekkel már egy ideje küszködtem. Már másnap éreztem a hatását. Minden eddigi kapcsolódásunkban segítettél új perspektívából szemlélni a világomat, megérteni az összefüggéseket. Köszönöm hogy itt vagy ebben vilagban, a kedvességedet és azt a figyelmet, szeretetet, mellyel „átölelsz” minket.

Gál Rita

2022 tavaszára életem egy nagyon nehéz es fájdalmas szakaszába érkeztem. Egyértelmű, hogy ide eljutni mindig egy folyamat.
De innen továbblépni is az. Kemény, áldozatos munka, ami nem lehetetlen, sőt! Eleinte nem bíztam benne, hogy van kiút, olyan mélyen voltam már. Viszont legalább azt felismertem, hogy ideje lépnem egy jobb jövő érdekében, mert már annyira fáj a jelen. Ezzel ráléptem “arra” az útra. Így találtam rá Zsófi személyében a segítségre, akinek hálás vagyok. Ma, egy szűk év távlatában mondhatom, hogy nélküle nem ment volna. Kellett, hogy valaki fogja a kezem és vezessen ezen az úton, mert a felismerés megvolt, de a tisztánlátás még nem. Beszélgetéseinkkel állandóan irányt mutatott és fókuszban tartott. Megtanultam tudatosan, kívülről szemlélni magam és a helyzeteket. A vele folytatott munka nem volt fájdalommentes, hisz hétről hétre kezdtem megvilágosodni és önismeretet gyakorolni. Megértettem az összefüggéseket és felismertem annak igazságát, hogy én kovácsolom a saját életem. Zsófi segített megtanulni, hogy mi mindenért is lehetek hálás az életben, s hogy ezt gyakoroljam is. Segített felismernem a problémákat, azokat tudati szintre emelni, megfogalmazni, majd döntést hozni, végül elengedni. Segített annak felismerésében, hogy megbocsátás nélkül nincs “felszabadulás” és a megbocsátással a legtöbbet teszek önmagamért, mert akkor képes leszek továbblépni. Levetkőztem olyan gátakat magamban, melyek korábbról (akár gyermekkorból is) gyökereztek és fel nem ismert önmarcangoláshoz vezettek kapcsolataim során (szülő, gyerek, házastárs stb.) Megtanultam, hogy az önszeretet, az öngondoskodás mekkora jelentőséggel bír személyiségünk épülésében (mert az nem egy önző cselekedet, annál inkább önmagunk tisztelete). Megtanított, hogyan legyek Önmagam legjobb verziója és Önmagam megmentője!
Mindig hitt bennem. Közös munkánk eredményeként pedig ma már én is hiszek önmagamban.

Nagyon hálás vagyok, köszönöm. 🙂

Lukács Beáta

error: Content is protected !!