Stressz-és Félelemoldó Mindfulness Workshop

Március 8-án, pénteken délután egy igazi nőnapi ajándékkal készülök Nektek – amely azonban nem csak nőknek szól:
Stressz-és Félelemoldó Mindfulness Workshop a nyugodt pillanatokért!
A műhelymunka során nem csupán elméletben veszünk át számos mindfulness, vagyis tudatos jelenlét gyakorlatot, hanem gyakorlati szinten is elmélyítjük a folyamatokat.
Célom az, hogy a három órás workshop során kézzelfogható, a mindennapokban is hasznos eszközöket kapj, amelyek segítségével jobban meg tudod érteni magad, a reakcióidat, a környezetedet, és lehetőséget kapsz arra, hogy másképpen tekints rá 1-1 adott helyzetre- nagyobb megértéssel, elfogadással, illetve az eddigiektől eltérő cselekvési lehetőséggel vegyél részt az életed történéseiben.
Több, mint 20 éve alkalmazom a mindfulness eszközöket annak érdekében, hogy mind nagyobb külső-belső harmóniára tegyek szert, és mind tudatosabb és szeretettelibb életet élhessek, most engedd meg, hogy néhányat közülük Veled is megosszak! A téma: tudatos jelenlét gyakorlatok a jobb közérzetért, valamint mélyebb szinteken ránézünk az esetleges szorongás, félelem gyökereire, és ott oldjuk fel azokat, hogy minél tartósabb legyen a változás.
A workshop során Consciousness, vagyis Tudatossági Coaching elemeket is veszünk, illetve természetesen segítségül hívunk vizualizációs és meditációs gyakorlatokat is.
Gyere, szakadj ki kicsit a hétköznapokból, és találd meg a nyugalom szigetét velünk, magadban.
Az esemény online Zoom térben zajlik. A workshop díja 15.000 Ft

Jelentkezés:  itt a honlapon a jelentkezési linken keresztül vagy az info@zemplenizsofia.com elérhetőségeken, illetve messenger üzenetben.

Nagy szeretettel várlak, Zsófi

Dátum

2024. márc 08.
Lejárt

időpont

12:30 - 15:00

Résztvételi díj

15 000 Ft

Bővebben

Jelentkezés

helyszín

Online Program
Facebook Esemény

Szervező

Zalai-Zempléni Zsófia
Zalai-Zempléni Zsófia
Telefon
+36203292131
Email
info@zemplenizsofia.com
Honlap
Zempléni Zsófia oldala
error: Content is protected !!